Echipa

Cristian Popa

M-am născut în Iași și, chiar dacă pentru o perioadă am trăit în străinătate, împreună cu familia, Iașul a fost mereu și este în inima mea. Iubesc Iașul și oamenii de aici, și de aceea vreau să mă dedic lor, cu tot ce Dumnezeu a investit în mine. Cred din toată inima că Isus Hristos este răspunsul pentru nevoia fiecărui om de a fi acceptat și iubit necondiționat. De aceea, pasiunea mea cea mai mare este să vorbesc despre bucuria salvării care ne este oferită de Isus.

Eu și Cela avem 3 copii minunați, David, Naomi și Sophia, și în 2016 ne-am întors în Iași pentru a-L sluji împreună pe Dumnezeu.

Întâmpinare

Cu noi vei lua contact încă de la intrare!
Vom fi prezenți pentru a-ți oferi primul zâmbet, pentru a te ajuta să îți găsești un loc potrivit și să primești informațiile de care vei avea nevoie.

Fii parte din echipa noastră!
Dacă ești o persoană dinamică și zâmbitoare, te așteptam!

Închinare

“Dar vine ceasul, şi acum a şi venit, când închinătorii adevăraţi se vor închina Tatălui în duh şi in adevăr; fiindcă astfel de închinători doreşte şi Tată”.
(Ioan 4:23)

De-alungul istoriei inchinarea a luat diferite forme, dar a pastrat mereu aceeasi esență. Si chiar daca muzica este parte din noi, credem ca inchinarea adevarata se regăsește in ceva mai profund decat atat. Inchinarea nu e definita de un stil de muzica sau de versuri sofisticate, ci mai degrabă credem ca inima este instrumentul inchinarii înaintea lui Dumnezeu. Slujind pe Domnul, slujim oamenilor.
Adu-ti inima (instrumentul) la Rhema si hai sa ne inchinam, sa adoram Regele nostru, in duh si in adevar.

Motto-ul nostru este:
“Adevarata inchinare izvorăște din inima, instrumentul laudei noastre”.

Media și comunicare

Comunicarea a depășit de mult timp limitele unui simplu text rostit sau scris, iar media nu mai este doar un instrument accesibil celor ce pot apărea la televizor sau pe radio. Noi, cei de la Rhema, vrem să îmbinăm comunicarea cu ceea ce oferă domeniul media la ora actuală.
Începând cu design și grafică, până la proiectare video și sisteme de sunet și lumini, suntem preocupați ca totul să ofere o experiență plăcută tuturor celor ce ne vizitează la Rhema. Noi credem că Dumnezeu ne pune totul la dispoziție pentru a veni în sprijinul oricărei persoane care vrea să afle vestea bună pe care El o transmite prin Isus și biserică.
Formăm o echipă frumoasă, cu oameni talentați și dedicați, cu profesioniști în domeniul tehnic și, fie că vizitezi biserica Rhema duminica, la întâlnirile publice, fie că vizitezi pagina de facebook sau intri pe website, departamentul “Media și Comunicare” își aduce aportul pentru ca fiecare să se bucure de ceea ce Dumnezeu oferă, prin această comunitate